Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-12-2010, 11:58 AM   #12 (permalink)
Alice in Wonderland
Yüzbaşı

Alice in Wonderland - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 384
520 Mesajinıza toplam 1,643 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Alice in Wonderland is just really niceAlice in Wonderland is just really niceAlice in Wonderland is just really niceAlice in Wonderland is just really niceAlice in Wonderland is just really nice
Standart Cevap: İlk günden muhteşem değişimim... Her şey pozitif, Olumlu

Alıntı:
sensiz_dunya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bu olumlu yaklaşımınız için size çok teşekkür ederim.Beni çok rahatlattınız tabiki mucizeyi kendimiz yaratırız.. ben mucize yaratmak istedim ve bunu telkinleri dinlemeyi seçerek yaptım...

Hayatınız her zaman olumlu geçsin, Bu çakıl taşları hayatınızda hiç olmaması dileğim ile sağlıcakla kalın.
şunu söylemeliyim sana . eskiden olsa okadar negatif düşünürdüm ki. şimdi dikkat ediyorum kelimelerime sözlerime ve bende şaşırıyorum kendimi düzeltirlken buluyorum sözcüklerimi aa böyle deme alice bu şekilde demen lazım diyorum kendime ara ara . ama zamanla olcak bişi bence benim 2 ay oldu telkinleri dinleyeli mesela ben bile daha çok erken diyorum. çünkü davranışırınızı değiştiriyorsunuz bilinçaltınızı temizliyorsunuz. bence sürekli dinleyin zararı ne olcak ki. faydası eminim olur. üşenmeyin. en güzel vakit kendimce uyku zamanı. mp3 çaları hoporlore bağlayıp sesini ayarlayıp sabaha kadar çaldırıyorum ben :)