Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-09-2008, 09:35 AM   #506 (permalink)
Mustang
Guest

Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Canım shamanic bizde seni çok özledik yokluğun çok belli oluyordu sıksık Gamzeyle kulaklarını çınlattık. İyi dileklerin için çok teşekür ederim.

Canlarım dün çocukluğumdaki yanlızlığıma EFT yaptım hissetiğim yer boğazımdı ama benim bu ara dizim çok ağrıyor .Ben dizimde hissederim zannetmiştim .ama boğazımda hissettim.ve EFT yi yaptım 0 ladım .Bunu yaparken kafa durmadan çalışıyor ve ben bu diz ağrısını ilk hissettiğim güne döndüm .Dün EFT de yazmıştım insanlar benim haklı olduğum halde biriyle tartışmışsam olayı anlattığımda bana oraya gittmeseydin ona boşuna söylemişsin gibi beni kızdıracak şeyler söylüyorlar ancak kendi canları yanınca aa bak sen haklıymışsın diyorlar.Buda ozamanlar beni deli ediyor .Bu duyguya EFt yapmamlazım.Bunun bir çok açılımı olacak ve böyle zamanlarda dizim zonkluyor o anlarda kendimi terk edilmiş hissediyorum.Her şeyin zamaını geldiği anda çözülecegine inanıyorum demeki bu konununda zamanı şimdi geldi veya ben ancak hazır oldum.

Bizim pamuk nine (saçları beyaz olduğu için belki böyle söylersem huyunuda yumuşatırım)eskisi kadar yemek seçmiyor hatta daha çok yemeye başladı.Olumlamalarım işe yarıyor.

bizdeki bu olumlu değişim eşimide etkisi altına aldı oda arkadaşlarına benim ona söylediklerimi anlatıp akıl veriyor umarım kendide uygular bir defa aklına yerleşti .

Hepimizin yolu aydınlık ve açık olsun.