17-12-2010, 02:39 PM
|
#9 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Artık Ayrılsak Diyorum Alıntı: _roxie_ Nickli Üyeden Alıntı
harika bir başlık olmuş bluepebbless... çok etkilendim... tam olarak şu zamanda okumam gereken bir kitap galiba... beni de bana anlatacak, yaralarımı sarmasa da en azından neden yaralandığımı ve neden içten içe kanadığımı anlatacak gibi geldi bana... =)
çok teşekkürler paylaşımın için =) | Senin günceni okuyorum canım, Bence de bu kitabı okuman senin bambaşka yönlere de bakmanı sağlayacak. Güneş her gün batar, bambaşka bir yerde yeniden doğar. O başmbaşka noktaların da varlığını gözden kaçırmamanı, yeniliklere her daim açık olmanı dilerim. Hayatta hiçkimsenin hedefi bir insan olmamalı. Hedefi kendimiz olarak belirlediğimizde, kendimizi ileri taşımak olarak belirlediğimize önce kendimize sonra da çevremize daha fazla ışık saçabiliyoruz. Sen önce, ben neleri hak ediyorum diye bir düşün. Bir anda bu boğucu düşünceleri hak etmediğini anlayacaksın. Kendine değer vermeyi, kendini sevmeyi, kendini ödüllendirmeyi asla ihmal etme. Dilerim yeni bir hayatın başladığını artık görür ve geri dönüşlerin imkansız olduğunu anlarsın. Ayrıldığın sevgilinle yeniden başlasan bile, yepyeni bir başlangıç olacak. Nostalji güzel şey, ama fazla doz depresyon yapar canım. Amman diyeyim...
__________________ "... I'm just a dreamer I dream my life away I'm just a dreamer who dreams of better days." |
| |