Alıntı:
sensiz_dunya Nickli Üyeden Alıntı
Benim gördüğüm etkiyi herkes görebiliyor bu olumlu etkiler neden bipolar bozukluk oluyor, keskin değişiklikleri ilk günde yaşayanlarda var. Bu değişiklikleri sadece ben yaşamıyorum.
dik yürümek, utanmamak, mutlu olmak, olumlu düşünmek, iyimser olmak sizce hastalık mıdır eğer bu hastalıksa hasta olmaya razıyım :), çünkü telkinleri dinlemeden önce kafama sıkmak ölmek istiyordum, hiç bir şeyden mutlu değildim ölü gibi yaşıyordum.. şuandaki halimi çok seviyorum iyi olmayı böyle olmayı hak ediyorum.
Şunuda söylemek istiyorum
Bu telkinleri ben 1,5 yıldır dinliyordum ama başlarda hep yanlış dinledim sonra 7 ay bir müşterim ile tartıştım sürekli aile sorunları falan bir şekilde depresyona girdim sonra psikatriye gittim Paxsil ve meresa verdi kullandım eskiye nazaran iyi oldum 2 ay kullanımdan sonra da telkinleri tekrar dinlemeye başladım ve ilk günden etkisini gördüm...
Sizi bu düşünceye iten hangi davranışımdır acaba çok merak ediyorum. Rica etsem açıklayabilir misiniz?
Sevgiyle kalın. |
kesin olarak bipolarsın demedim. sadece öyle bir ihtimal var
bir anda iyi veya kötü yönlü değişim
az uyku ve hiç uykuya ihtiyaç duymama gibi bir düşüncenin hakim olması bipolar bozukluğun belirtileri arasında yer alır. (manik döneminde insan uykuya ihtiyacının olmadığını düşünür)
kendini gözlemlemeye devam et, bu evre sonrasında herhangi bir sebeple ani moral kaybına bağlı depresif belirtiler gösterirsen durumu farklı boyutta ele alman gerekebilir..