Alıntı:
sensiz_dunya Nickli Üyeden Alıntı
Merhabalar değerli yorumlarınız için teşekkür ederim, telkinler olağan üstü bir şey... hap kullanırken yukarda yazdıklarımın dışında ayrıca kiloda alıyordum ve çok yiyiyordum, hafızam çok kötüydü hiç bir şeyi hatırlamıyor ve hiç bir söyleneni anlamıyordum resmen ölüydüm ya ama bu telkinler var ya beni muhteşem şekilde değiştirdi artık yediklerime çok dikkat ediyorum düzenli olarak spor yapıyorum... hep pozitif düşünüyorum insanları kırmamak için çok dikkatli davranıyorum... yardımsever oldum... ben mutluyum ya artık.... bu hayatımı sürekli olarak seçiyorum ve kabul ediyorum devamını yüce Allahım'dan temenni ediyorum....
Mutluluklar, gülücükler sizlerle olsun..
Sağlıcakla kalın....
Atakan bey cevabınızı büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum.... size minnettarım.. |
herşey güzel olucak sen dinlemeye devam et telkinlerini :) bende ilaç kullanıorum cipralex 20 mg . bende annemi kaybettim sonra sevdiğimi :( benimde korkularım var gelecekle ilgili. ama şu an hatırlamıorum bilee neyden korktuğumu.bence herşey güsel olucak sadece kilo konusunda hiçbişi olmadı bana. kilo alma telkinini dinliorum. ama dhaa erken sanırım etkileri için . daha şu an 1 ay oldu . bu sıkılmadan yılmadan geçireceğimiz bir 2011 olsun. kendimizi olumlayıp duralım. hayat bize harika şeyler verecek. dua etmek çok yararlı bencede. içinden geldiğince dua et :) iyi geceler.