Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi gecen sonbahardi sanirim, bir musterim bana kuantumdan bahsetti, bunlari herkese anlatmadigini, bende potansiyel gordugunu ve benim bunu hakettigimi falan soylemisti. hem soyledikleri hosuma gitmisti, cunku bu musteri kendi kendine o kadar mutlu ve huzurlu, keyifli gorunuyordu, hem de hadi canim demistim ki cunku benim bundan 5 -6 ay oncesine kadar ne bu tarz seyler konusunda bilgim ve inancim hic yoktu. bana ufak bi sey imgelememi onu ayrintili bisekilde hayal etmemi soylemisti, dedigine gore evren bana onu gonderecekti. dedigini yaptim ve inancim olmadigi icin belki, unuttum gitti. gecen sene tam bu zamanlar imgelememden 2 ay kadar sonra o imgeledigim kirmizi kupa bana baska bir musteriden hediye olarak gelmisti. ben de yalandan acip bakmis sonra geri kutusuna koymustum. sonra yaz geldi, o kuantumdan bahseden musterimin bana verdigi kitap tavsiyelerinden bi tanesini alisveris merkezinde baska musterilerimi beklerken satin aldim. kuantum dusunce teknigi.. derken o kitabi okurken o imgeledigim sey geldi aklima. heh heh olmadi tabi ben de ise yaramaz boyle seyler diye dusundum. neden sonra cook baska bi gun durup duruken gecen kis bu zamanlar baska musterimin bana hediye ettigi o kupa aklima geldi, eve donunce onu bulmak icin baya bi cirpindiktan sonra, balkondaki dolapta, posetin ve kutusunun icindeki kupayi buldum, rengi konusunda suphelerim vardi, kirmizimiydi acaba diye tereddutteydim. imgeledikten iki ay sonra evren bana yollamisti o kirmizi kupayi ama ben bunu 9 ay sonra anlayabildim. cikardim kutusundan, mevsim yazdi bir soguk kahve yaptim da onunla ictim. cok degisik ve hos olmustu. simdi 7 aydir kuantumdan haberim var ve 5 aydir duzenli telkin dinliyorum. aslina bakarsaniz bi daha imgeleme duzgunce yapmadim, olumlamalar yapiyorum daha ziyade ancak, gercekten bu yolla biseylerin olmasini saglamak cok zevkli, insana guven de veriyor o nedenle ben de ufak tefek birseyler yapmaya devam etmeye karar verdim. herkese bol sanslar :)) |