Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-12-2010, 10:50 PM   #15 (permalink)
Herr_Mannelig
Teğmen

Herr_Mannelig - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,355
230 Mesajinıza toplam 717 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Herr_Mannelig will become famous soon enoughHerr_Mannelig will become famous soon enough
Standart Cevap: Herr_Mannelig'in günlüğü

merhaba günlüğüm; gece ne kadar telkin dinledim bilmiyorum.ama 3 saat falan da gündüz dinledim.
bu arada ,böyle yazmak iyi oluyor,daha düzenli dinlemeye başladım

işe yarıyordur inşallah telkinim ya aslında inanıyorum kesinlikle ama olumsuz yazılar okuduğumda da ister istemez şüpheye düşüyorum

aklıma ne geldi
2buçuk sene önce falan babamdan demir gibi birşey istemiştim asılmak sallanmak için.almamıştı.düşünsene bi,2 sene önce almış olsaydı da ben şimdiye esnemiştim iyicene,boyum uzamıştı.bir komşumuzun kızlarına babası almış lise çağlarındayken,onların da boyu uzamış.ah be baba,alsaydın nolurduki:( o zaman hem yaşım da daha küçüktü. ben kapılara falan asılmıştım ama onlar da sürekli olmuyor.bi kere de boruya asılmıştım da çıkmıştı,gerçi taaa ne zaman farkettiler de ben yaptım dememiştim :D
neyse ya geçmişte kaldı almadıysa almadı keşke demenin bir alemi yok :D öyle aklıma geldi yazıyım dedim yoksa yakıncak değilim:D

hoplama da faydalı biliyorum,bisürü de hopladım zaten ama hadi 1 hf yaptık diyelim,sürekli sürekli olmuyor.hem okul zamanlarında da insan çok yorgun oluyor.
bi yaz da her sabah esneme haraketleri yapıyordum grow taller diye bir program vardı internetten bulduğum,ama ne biçim uyguluyordum yahu,hevesle.ama o da okul açılınca filan bıraktım mecbur.

ibrahim saraçoğlunun kürünü de denemiştim değil mi? işe yarayacağına çok inanıyordum.hiç balık sevmememe rağmen aldırdım o kürü.haftada üç kez palamut ya da bi balıktı adı neydi unuttum.bisürü aldık balık,tabiyki yedim onu.hatta ilk yediğimde ay ne güzelmiş falan diye düşünyordum ama zor dayandım.yarım bırakmak zorunda kaldım.miğdem bulandı içim almadı ama napıyım ki? o çayları dolabıma nasıl da saklamıştım babam görmesin diye.o görmesin diye komşuda içiyorum zaten.şu anda hala var bisürü,ama nereye koyduğumu bile unuttum.sanırım geçenseneden önceki sene uygulamıştım,ya da geçen sene.o kadar para biriktirmiştim ama küre verdim :D pişmanmıyım,hayır.almasaydım da keşke deneseydim diyecektim.acaba birdaha denemeye başlasammı?nasılsa çaylar daha duruyor.ama o balıkları yemesi yokmu:(

bir de çemen denemiştik.geceleri omurgalarıma eklemlerime falan sürüyorduk.onu da az süre uygulayabildim.işe yaradı mı ama nafile

bir de o sıralar bu siteyi takip ediyorum.acaba dedim telkin mi alsam,kür mü?

inan günlük,bu telkine de acayip inanıyordum,hatta daha fazla inanıyorum.neyse,kürü aldım falan,aradan zaman geçti.geçen sene de buradaki imgelemeleri denemeye başladım.nefes egzersizlerini falan.hatta boy uzatma grubuna da yazıyordum.saat sabahın 5.55demi ne uyanıp imgeleme ve nefes egzersizleri yapıyordum.bacaklarım uyuşuyordu,titriyordu.neden peki değişiklik olmadı?belki de olmuştur da ben farketmemiştim bilemicem.ama gözle görülür bir değişiklik olmadı.ama onu da aksattım malesef.hergün hergün de olmuyor.okul zamanları yapıyordum da,tatilleri falan hiç olmuyordu.

sonra telkin aldım.ama aynı odada tek kalmadığım için dinleyemedim,gündüzleri az dinleyebildim.çok dinlemeyi denemedim mi sanıyorsun?gece çok kısık sesle açıyordum.hatta bi kere gece uyurken yorganımın içinden çıkmış telkin.e kuşlar da cikliyor.sonra uyndığımda farketmiştim ama hala gece.sonra abm bana dedi ki gece gece kuş ötüp duruyo bi türlü uyutmadı yaaa :D:D tabi bende çaktırmadım.telefonumu zar zor bulum yorganın arasından kapattım.hani kuş sesi yok sustu mu dedim hee sustu dedi gülmemek için kendimi zor tuttum..
sonraki günlerdeki denemelerimden birinde de sabah olmuş ama sesini çok mu açtım naptım bi uyandım yorganın dibine girmiş burada kuş ötüyo ne bu diyo :D ben de dedim telefonumda geliyor benim alarmın sesi o kapatmayı unutmuşum
şimdi işte,sana yazdığım günden beri düzenli,hergün dinliyorum ama zamanları az:

o kadar emek veriyorum,tevekkül ediyorum,inanıyorum.inşallah gerçek olcak hayallerim:)
Herr_Mannelig isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla