Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-12-2010, 02:42 PM   #178 (permalink)
cadi_bm
Yüzbaşı

cadi_bm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 10,795
784 Mesajinıza toplam 4,533 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to behold
Standart Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi

Heyyooooo forum kardeşşşşş naberrrr ;))

Her haftasonu ortalama aynı geçiyo . Başkaldırıyorummm yaaa ne buuu Haftaiçi zaten klasik geçiyoo ( İlginç sıradışı olması için çabalıyo muyum sanki ,ama keşke sıradışı olsa da çabalayıp monotonlaştırmaya çalışsam ) Haftasonu tam bu saatlerde içimi hüzünümsü karışık bişey kaplıyor. Geçtiğine mı kızıyorum; yeterince güzel geçmediğine mi bilmiyorum. Ama kendimi neşelendirmeye çalışsam da bu asık surat düzelmiyo Dövecemmm haa diyo bir ses içimden Bunun sebebini buldum sanırımm; erken kalkacam işe gidecem aynı şeyyler endişesi. Konuştuğum herkesin ortak şikayeti aslında. Grip gibi. Şöyle bir çözüm buldumm, hergün farklı bişey yapacamm o günü farklı kılacak bişey; kendimi kıymetli hissettirecek. Şimdilik ne olduğunu bulmadım ama hayırlısı
cadi_bm isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla