Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-12-2010, 04:00 PM   #430 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia

Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Genel Kullanım Rehberi

Alıntı:
ethos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
merhabalar benim de kafamda sorular var.aslına ağustosta dinlemeye başlamıştım ama direnç mi gösterdi neyse canım dinlemek istemedi ve bıraktım şimdi tekrar başlamak istiyorum.en baştan başlayacağım fakat gece dinlemeyi seviyorum ben ve oğlumda benim yanımda yatıyor o da olumsuz etkilenir mi?ayrıca küçükken oğluma ego kendine güven veya oğlumun kişisel gelişimi için ne dinletebilirim etkisi nasıl olur?
Çocuğunuz da sizinle birlikte dinleyebilir telkinleri. Herhangi bir olumsuz etki söz konusu olmaz. Ancak çocuğunuza sigarayı bırakma, depresyon, kilo verme ve kanser destek gibi telkinleri dinletmeyiniz.

Sevgiler.