Cevap: Saç Koparma Bozukluğu Video Maalesef bu hastalık bendede var 2 kere sacımı kazıtmak zorunda kaldım benim icin cok tramvatik bi durumdu bayan olarak sacımı kazımak bu hastalıkla basedememek ve sonunda aynadaki gorüntüm kendimi tanıyamıyorum bir müddet aynaya bakmaya korkuyorum düsününce cok sacma insanın sacını cekmesi o acıdan haz alması mazoşistligin ilk basamagı olsa gerek tırnak yeme hadi daha kabullenilebilir biseyde sac cekme insan neden boyle bisey yapma geregi duyarki saclarım kulak memesi hizasına geldi ve elim sürekli saclarıma gidiyo kendime engel olmak icin mütiş bir caba tek sac telimi koparsam gerisi hızla geilcek biliyorum ama bu defa yenilmicem saclarımdan olmak istemiyorum bu durumdaki arkadaslara sifa diliyorum herzaman dualarımda ki bir cümleyi sizle paylasmak isterim Allahım beni benden daha iyi biliyorsun eksiklerimi tamamla nasıl bir insan olmamı istiyorsan beni o seviyeye getir bedenen ve ruhen bütün hastalıklarımı sifa ver beynimdeki bütün hastalıklı düsünceleri atmam icin bana güc ver senin herseye gücün yeter aminn.. |