Alıntı:
novosibir Nickli Üyeden Alıntı
akşam saatlerinde annemle çok kötü bir şekilde tartıştık, annem hala benim kararlarıma engel olmaya çalışıyor, bunu bin kere söylesem, yine anlamaz, bunu da ben anlamıyorum, niçin bir insan on kere, yüz kere denilen şeyi anlamaz. bir şeyleri anlatmak için o kadar çabaladım ki buna karşılık üstüme iyice geldi, gönlüm buna fazla dayanamadı ağlattı beni. anlamıyor çünkü, dillerimiz çok farklı, a dediğime b diyor b dediğime a diyor. değişimim için yazın ankaraya gittiğinden beri
huyun bozulmuş diyor. bu cümleleri beni çok kırdı, yüreğim paramparça oldu, 3 aydan beri sanki eski halime döndüm. başımda öyle bir ağrı var ki üzüntüden, ben yine 6 yaşındaki küçük çocuğum, yanımda kimse yok. hayatıma son vermek istiyorum ama yapamıyorum bir türlü, bir bıçak saplasam ve kurtulsam ya da pencereden aşağı atsam kendimi diyor insan. Mevlam Görelim Neyler / Neylerse Güzel Eyler.
Gönül kuşum uçtu bugün uzak diyarlara
Yine yalnızım uçsuz bucaksız yüreğimde
Ne hatrımı soran var ne halden anlayan
Ufuklara daldı yine ıslak gözlerim
o hep kalbi kırık
küçük kız yok artık
kurtarmış kendini,
duyduk inanmadık
Ben boşlukta yürüyen biriydim eskiden
çıkmazdı benim hiç ellerim cebimden
korkardım hayattan
bütün insanlardan
bıkmıştım artık çok koşturup durmaktan
yok
kimse anlamaz beni
yorulmuş bedenim
kesilmiş nefesim
kalbim yok yerinde
|
novosibir ben kendimi gördüm bu yazıda
hep düşünürdüm acaba erkek olsam yine aynı şeyleri yaşarmıydım diye... yaşanabiliyormuş demekki
ama ben hiç hayatıma son vermeyi düşünmedim biliyormusun orta okul yıllarım hariç annem sert mizaçlıydı ve şiddetin her türlüsünü uygulardı ...sözleride çok kırıcıydı...o yıllarda güçsüzdüm ölmek isterdim ama artık belli bi yaşa geldik arkadaşım dayanma gücümüz var hemen pes etmemeliyiz şuan onunla ters düşüyorsun ama bu bi ömür böyle sürcek anlamına gelmez dimi..
denizin üsütünde bi kayık olduğunu düşün dalgalı bir deniz..inişler çıkışlar kaçınılmazdır dimi ...şuan yada o an mutsuzsun ama hep mutsuz olmadın ya geçmişteki mutsuz anlarında o dediğini yapsaydın?anlık kızgınlıklarla hayatına yön verme ...düşünsene o deniz durgun bi su olsaydı ne sıkıcı olurdu dimi?