günaydıııın günlüğüm.... gece üşüşen düşünceler gündüz kayboluyor nedense... gündüz tam bi huzur, mutluluk hali, hayatımdaki güzelliklere bakıyorum, ben baktıkça onlar çoğalıyor... gece pişmanlıklar, sorgulamalar ağır basıyor... bilimsel bi nedeni falan var mı ki??
neyseee... şimdii çoook güzel bi kahvaltı yapıcam ardından çoooook güzel bi duş alıcam ve sunumumu mükemmel hale getirmek için uğraşıcammmm vaktim kaldığı ölçüde ödevimi de yazıcammm okul hayatında başarı beni bekliyoorrr =))
ortalamamı 3.00 ın üzerine çıkarıcammm harika referans mektupları alıcammmm bir ya da iki tane daha staj yapıp onları da cv me eklicem ve mezun olduğumda diplomalı işsiz olarak kalmıcammm =))
hatta ve hattaaaaa yıllardır hayalim olan bir şey daha gerçekleşecek ve istanbula yerleşip kendi evimi kurucammm =)
evet evet bunların hepsini yapıcammmm =))
genciz daha, güzeliz de aslında kafaya takılcak ne var ki?? (gel bunu bana bi de gece anlat =))))))
http://www.woodka.com/wp-content/stuff/martch_girl.jpg
ehehehe kibritçi kız geldi aklıma nedenseee =)) soğuktan donsan da bi kibrit yak ve dünyanın en güzel gecesini geçirdiğini hayal et.... ne güzel masaldı!