Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-12-2010, 03:08 PM   #5 (permalink)
planner
Üsteğmen

planner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,609
451 Mesajinıza toplam 1,748 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
planner is just really niceplanner is just really niceplanner is just really niceplanner is just really niceplanner is just really nice
Standart Cevap: 2010'da başardıklarımız, öğrendiklerimiz,eğlendiklerimiz ;))

Alıntı:
Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Harikasın be Planner,

Bu söyledikleri az mı sen? Aslında böyle düşünmen de süpper en azından hedeflerinin çok daha büyük olduğunu da öğrenmiş oldum. Süppperrrrr!!!!

Bitkilerin gücüyle ilgili beni de azıcık bilgilendirebilir misin?
Bitkiler ve otlarla aram süpperdir, ancak elbette bilmediğim de bir dünya detay var. Arada arada çok ilginç ve kullanılabilir olanları yazsana???

Teşekkür ederim kuzum. Evet, hedeflerim çok büyük. Öylesine büyük ki kimseyle paylaşmaya kıyamıyorum onları.
Bitkilere gelince, bir süredir (bir kaç hafta) bitki çayları kullanıyorum. Hazır paketlerde satılanlardan değil, aktardan alıp karıştırdıklarımı içiyorum. Adaçayı, defne yaprağı, melisa, papatya, sarı kantaron,vs... Son olarak bir arkadaşımın önerisiyle lavanta aldım. İçmek için kullanmadım, evimin çeşitli yerlerine, çalışma masama falan koydum. Lavanta mükemmel bir ot... Mutlaka denemelisin. Mucizevi bir etkisi var. Bu kadar sır yeter sana.