Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-12-2010, 03:59 PM   #46 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia

Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: BEŞ SEVGİ DİLİ

Alıntı:
starjaisland Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ama bazende sevgiliyken bitiyor bu dedikleriniz... peki bunun nedeni ne oluyor? Sevgili olmak için uğraşan adam sevgili olduktan bir süre sonra ne aryor ne merak ediyor ne buluşalım diyor. Ne özledim seni diyor... Buna ne demeli Peki cvap yazarsanız sevinirim...:D
Bu aslında daha önce Bluepebbles'ın sorduğu sorunun aynısı... Frekanslara değinmiştim önceden. Bir gün bakmışsınız ki farklı frekanslara geçmişsiniz bu mümkün.

Bunun dışında sevgili olmak için uğraşıp duran adam belki de karşısındakinden beklemeye başlıyor biraz da ilk adımı... Birlikte olmaya başladıktan sonra kimin sevgili olmak için uğraştığının bir önemi yok. Bir kere bu hatalı bir düşünce. O benim peşimden koştu. Şimdi de öyle olmalıydı diye her şeyi ondan bekleyemezsiniz. Siz ne yaptınız ilişkinizin yolunda gitmesi için? Ona bakacaksınız.

Birbirinizi kabul etmişsiniz ve bir yola birlikte girmişsiniz. Birlikte yürüyorsunuz. Burada artık o yola nasıl girildiğinin bir önemi yok. Önemli olan karşınızdakinin mutluluğu için ne yaptığınızdır. Sevgide karşılık bekleyemezsiniz. Evliliklerde flörtlerde yaptığımız en büyük hatalardan birisi sevgimizin karşılığını beklememiz...

Üstelik de o karşılığın kendi istediğimiz şekilde gelmesini bekliyoruz. Aslında birlikte olduğumuz kişi kendince elinden geleni yapıyordur ancak biz bunları anlamıyoruzdur. Her birimizin konuştuğu dil farklı. Bu bölümleri hep yazdım. Birbirimizin konuştuğu dili öğrenmemiz gerekiyor. Bu karşılıklı olur. Tek taraflı olamaz.

Eşimiz ya da sevgilimiz bir şekilde isteklerimizi yerine getirmediğinde onu sevmekten ve onun mutluluğu için bir şeyler yapmaktan vazgeçiyoruz. Bu kitapta da anlatılan aslında baştan sona budur. Sevgilinizin size buluşalım dememesi ya da aramaması sevmediği anlamına gelmez her zaman.

Beraber olduğumuz kadına veya erkeğe karşı biraz daha anlayışlı olursak ve sorunlarını çözmesinde yardımcı olursak bunları yaparken zaten sevilip sevilmediğimizi yani frekanslarda bir oynama olup olmadığını çok daha kolay anlayabiliriz.

Sevgilerimle.