Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-12-2010, 07:22 PM   #43 (permalink)
karavan
Üsteğmen

Tesekkür: 2,333
384 Mesajinıza toplam 1,998 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
karavan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nice
Standart Cevap: Reiki deneyimlerim

Alıntı:
SinanATASOY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili Karavan öncelikle paylaşımların için teşekkür ederim..

Dikkatimi birşey çekti.. Kalıpların içinde sıkışıp kalmışız.. En basitinden düşün ki Evrenin enerjisi diyorsun ve ona kanal oluyorsun.. Sonra da tutup uzağa gönderiyorsun.. Sonra da bunun 50 bin km ile sınırlı olduğunu söylüyorsun.. Daha burda kendinle çelişiyorsun.. Evrenin enerjisiydi bu hani? Dünyanın değil ki? Enerjinin zaman ve mekan kavramı yoktur.. Geçmişine de geleceğine de gönderebilirsin enerjini.. Uzaya göndermenin bir mantığı varmıdır bilmiyorum ama istersen uzaya da gönderirsin.. Uçaktan da gönderirsin bir AVM nin 4 kat altındaki otoparktanda.. Kolunda parmağında takı varken de gönderirsin gözünde gözlük varkende..

Sözüm direk sana değil eleştirmiyorum sakın yanlış anlama.. Unutmamalıyız ki enerji bizim aklımızla kısıtlıdır.. Sen zihnini ne kadar açarsan enerji sana o kadar hizmet eder.. Sen onu ne kadar kalıba sokarsan onu o kadar engellersin..

Alkol kullanmayın denmesinin sebebi nedir hiç düşündünmü? Meditasyon esnasında bilincin açık olsun ne yaptığını bil meditasyon esnasında alkolden dolayı sızıp kalma.. Yoksa 21 gün kesinlikle kullanmayın denen alkolu arada bir gün bir kere kullandığında 21 günü silip atmıyorsun.. 21 günün espirisi nedir peki? 21 gün insanın vücudunun beyninin yeni alışkanlığı edinme süresidir.. Aynı zamanda eskiyi unutma süresidir..

Sözün özü, serbest bırakalım aklımızı, zihnimizi, benliğimizi.. Duvarlar örmeyelim enerjinin çevresine.. Enerjiye kanal olalım sonrasına çok takılmayalım..

Paylaşımlarının devamını merakla bekliyorum.
Sevgili SinanATASOY,
Sayfamı ziyaret edip vaktinizi ayırarak okuma nezaketini gösterdiğiniz için teşekkür ediyoum.
Hiçbir zaman emin olmadığım bir konuda iddialı olmadım.
Enerjinin ulaşabildiği mesafe konusunda da dediğim farklı birşey değil.Aynen şöyle dedim.

"Elbette gönderilen enerjinin 50.000 km ye kadar ulaşabidiğinden bahsediliyor"

Yani emin olmadığım bir bilgi ve söylendiğinden bahsediyorum.Siz bilen birisi olarak mesafe sınırsızdır derseniz buna da inanmak isterim çünkü bu konuda otorite değil öğrenme aşamasında olan birisiyim.

Sizin de dediklerinize bakılırsa alkol konusunda masterimin söylediklerinde herhangibir yanlışlık yok.

İlgin ve bilgilerin için teşekkür ediyorum.

Hepimizin birbirimizden öğreneceği pek çok şey var.

İyiki varsınız.
Teşekkür ederim.