Konu
:
kendimden geriyeeee
Tekil Mesaj gösterimi
10-09-2008, 05:56 PM
#
83
(
permalink
)
ceren18
Üsteğmen
Tesekkür: 174
142 Mesajinıza toplam 477 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Ynt: kendimden geriyeeee
cedrus abicim ben kendimi bile unuttum uzun zamandır günlügüme bakmıyorum çünkü seneye çok hızlı bi tempoyla basladım pek vakit bulamıyorum siteyede 10 dk girebiliyorum sizlere bakmak için yine bomba gibisiniz wave günlügümden sölim hayal ablacım sitemizin asi
suzzy ablacım kırmızı olmussunuz hayırlı ugurlu olsun mavii olanlarda var şimdi pek idrak edemedim sitede 2 günde degişiyo cedrus abimi görmesen hayatım degisti sitesi olduguna inanamıcaktım
abicim dostlar hakkında söyledigin seyler çok dogru ama ben sizinle birlikte kendimi bidaha gözden geçirdim ve eski arkadaslarımın hepsinin bana uygun olmadıgını anladım nedenide belli benimde eskiden oldugum gibi kimseyi önemsemeyen sadece kendilerini için yasayan insanlar
bugün üniversitedeki bikaç kişiyle tanıstım çok tatlı insanlardı ve pozitif elektrik aldım insallah artık daha düzgün dostlar bulurum haklısın dostun insanın karsına nezaman çıkcagı belli olmuyo
hepinizi çok özledim 2 günde
özellikle tac novos ve pamukla oyun oynamayı
busene benim için çok yogun olucak oyüzden aradabir sizleri görmek için giriyorum hepinizi çok seviyorum
SHAMANİC ABLA SENİ AYRICA ÖZLEDİM BİZDEN GİZLİ TATİLE GİTMİSSİN
hosçakalın
ceren18
Açık Profil bilgileri
ceren18 nickli üyeye özel mesaj gönderin
ceren18 - Daha fazla Mesajını bul