23-12-2010, 09:54 AM
|
#105 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Bugün affediyorum... Alıntı: _roxie_ Nickli Üyeden Alıntı
Başta kabul ettiğim halde sonradan seni şubata kadar beklemediğim için kendimi affediyorum...
O süreç içinde bazı şeyleri tamir etmeye uğraşmak yerine, konuşmamayı, ertelemeyi ve dinlememeyi seçtiğin için seni affediyorum...
Bana minicik de olsa sonu benim için çok önemli yerlere varan yalanlar söylediğin için seni affediyorum...
Sevsen de sevdiğini gösteremediğin için seni affediyorum...
Bana sürekli seninle ilgili vicdan azabı çektirmeye çalışan seni affediyorum...
Bana bunu yapmana izin verdiğim için kendimi affediyorum...
Sana hatalarını gösteremediğim için kendimi affediyorum...
Geçmişte kalan ilişkimizin bana verdiği bütün kırgınlıkları, kızgınlıkları affediyorum....
ve hepsine HOŞÇAKAL diyorum... | Harikasın Roxie, Affettikten sonra bir daha üzerine cümleler kurduğun olayları bir daha hatırlamamanı, bunların beyninden ve kalbinden silinip gitmesini yerine yepyeni güzel duyguların, sevgilerin ve sevinçlerin dolmasını diliyorum. Affetme sebebimiz de bu değil mi?? Duyuyorum, bana haberi geldi, Sana doğru muhteşem bir aşk yaklaşıyor, Hem de hiç beklemediğin bir yerdennnnn. BU da benim seninle ilgili kehanetimdir. Çok kısa zamanda karşına çıkıp seni şaşırtıverecek güzelim:)))
__________________ "... I'm just a dreamer I dream my life away I'm just a dreamer who dreams of better days." |
| |