23-12-2010, 01:30 PM
|
#46 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Reiki deneyimlerim Alıntı: karavan Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili Bluepebbles, Güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum.Bu hafta içinde İzmir e gidiyorum.Mecburi bir uzaklaşma olacak.Çoktandır görüşmediğim annem ve babamla kucaklaşacağım.Kendi içimde onlarla olan savaşıma son verdim.Şimdi kucaklaşma zamanı.Eski okul,mahalle arkadaşlarımı da gördükten sonra güzel İzmirimi bir gezip evime döneceğim. Bundan sonra herşey güzel olacak. Seni seviyorum. Sen de bu hafta sonu dediklerini aksatma. İyiki varsın.
| Canım benim, Bunlar harika haberler gerçekten. Çoook sevindim senin adına. Ailen, İzmir, eski arkadaşlar... Her savaşın anlamsızlaştığı bir nokta geliyor, her haklılığın anlamsızlaştığı bir nokta geliyor. O noktaya varmadan kendinde bu gücü bulabilmene çok sevindim. İnşallah güzel geçmiştir. İzmir deyince bende de akan sular duruyor artık. Az ama öz vakit geçirdim orada. İzmir benim ruhumu berraklaştırdı, çeşitli kararlar alıp ilerlemem gerektiğini gördüğüm yer oldu. Dilerim sana da yepyeni hisler, yepyeni farkındalıklar sağlamıştır. Güzel yürekli arkadaşım benim, Haberlerini dört gözle bekliyorum:))) Kucak dolusu sevgilerimleee:)
__________________ "... I'm just a dreamer I dream my life away I'm just a dreamer who dreams of better days." |
| |