Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-12-2010, 04:54 PM   #5 (permalink)
papatyagibiyaşamak
Üsteğmen

papatyagibiyaşamak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 242
240 Mesajinıza toplam 719 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
papatyagibiyaşamak is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Aşağılık kompleksi nasıl geçer arkadaşlar lütfen yardımmm... :(

Alıntı:
smyrna1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bunun farkında olman bir avantaj....

yaşın kaç bilmiyorum ama tahminim 17-23 arası bir yaştasın, yaşamın okul ve ev hayatı şeklinde iki farklı sosyokültürel tabaka arasında gidip geliyor, sana yansıtıldığını düşündğünü başkasına yansıtıyorsun, bence bunun çözümü hayatı bir hedefe varma oyunu değil de süreç olarak görmen, hedeflerine varmak yaşam amacın olmamalı, bu süreç içersinde yaşayabildiğin kadar hayatın içinde olmalısın, daha anlatmak istediklerim çok ama işte, kalemim beynimdekileri yansıtacak kadar aydınlık değil malesef:)

bence en iyisi bir psikolog yada psikiyatrdan yardım alman.
Merhaba arkadaşlar şimdi eve geldim. Öncellikle çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için... :)
Smyrna evet aynen dediğin gibi bana yansıtılanı bende başkasına yansıtıyorum.. :( Yalnız, bence bunun çözümü hayatı bir hedefe varma oyunu değil de süreç olarak görmen demekle neyi anlattın biraz dha açarmısın acaba?.. Bu benim için çok önemli teşekkür ederim tekrar...

Zerytina evet dediğin gibi galiba öyle, aslında ben herkesin insan olarak eşit olduğunu biliyorum ama bilmekle olmuyor sanırım yoksa böyle davranmazdım deil mi?.. :(

Açıkcası psikolağa gitmeden kendi kendime bu işi halletmek istiyorum... Ama bu konuda bilgisizim, o yüzden sizden yardım almak istedim, bunun için acaba neler yapabilirim?..
papatyagibiyaşamak isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla