Cevap: ACI BEDEN 1 hafta 10 gun öncesıne kadar bır olay yaşadım ve çok acı çektim. öncedende buna yakın acı çektiğim zamanlar olmuştur o zamanlar dediğiniz gini acı bedene dönüşüyordum son 2 aydır dinlediğim telkinler sayesınde böyle şeyler yaşamıyordum birşeye üzülsemde ama bu son olayla yıkıldım bedenım olay suresınce 2 saatlıgıne acı bedene donustu ve sonrasında ruhsuzlaştım adeta hissizleştim ne öfke kırgınlık vs hiçbişi hissetmiyorum. ama eskı sevgımı mutlulugumu huzurumuda hissedemiyorum. adeta içimde bir aynayım bedenımı izliyorum ancak hiçbir duygu his barındırmıyorum ot gibi bişi oldum. telkın dınlemeye devame dıyorum sureklı yaklaşık gunde 18-20 saat olumlama yapıyorum affetme medıtasyonu uyguluyorm olaya ve kısıye geçmiyor bu hissizlik. aslında o olaydan hemen sonra bunu yaşadıgım kişiyle konuştuk ve özür diledi affettım. ondan yana bır sorunum yok. kişiyle konusuyorum eskısı gıbı ama. ben hıssızleştım resmen bısı hıssedemıyorum hayatımdakı herşeye yediğimin içtiğimn tadı yok yaptıklarım robot gıbı. bu halden nasıl kurtulurum acaba bir düşüncenız varmı. ben aklımda olanları denedım ama başka napabılırım kurtulmak için bilemiyorum. çaresizsem Çare benim ama o çareyı göremiyorum. bu hıssızleşme başladıgından berı bır tuhafım stemiyorum bu ruh halını sureklı dua ediyorum yaradana geçsin diye başaramadım şimdiye kadar yardım istiyorum :( |