Cevap: Eşruhlar Fenomeni çok güzel bir paylaşım teşekkür ediyorum.ben inanıyorum kesinlikle her insanın bir eşruhunun olduğuna ve benım eşruhumu bulduğuma. sadece yazıya eklemek istediğim birşey var. elbette bu yazının devamı olabilir eşruhumuzu buldugumuzda nasıl farkedılecegıne yada nasıl bır yaşam bızı bekledıgıne dair. ben naçizene fikirlerimi belirtmek istiyorum. burada da söylenıldıgı gibi herşeyin şahane mükemmel gitmesi söz konusu değil eşruhunuzu bulduğunuzda. iletişim yolunuzu keşfetmek iletişim kanal ayarlarınızı yapıp aradakı bağı sıkılaştırmak gerekiyor. ve bu bağda parazitlerde çıkabılıyor. bunlar siz brbirinizi bulana kadar yaşanmış olayların kalıntıları diye düşünüyorum. ve ne kadar çaba sarf etiysenız bir okadr daha çaba sarfetmenız söz konusu hala. ama şuna güvenıp inanıyorsunuz ki siz ruh eşinizi buldugunuzdan itibaren o bagın kopması imkansız. belgi iletişim bagınız kopabılır ancak ruhsal bagınız her daim bakı. bir başka yazıda okumuştum gerçekten sevdiğinizde anlam değer ve samımıyetle birbirinizi anlamaya başlıyorsunuz ve bu aşamada çeşitli sıçramalar doğabılıyor. ilişkilereyenı boyut belki daha guçlu bir bag olabılecek bir boyut. bende şuan böyle bir aşamada oldugumu dusunuyorum gerek ruheşimle gerek ruh ikizimle gerek hayatımdakı diğer tum insanlarla bagımı belki kuvvetlendırecek belkı anlamlandıracak bır boyuta geçmek için ruhsal hıssızlık durgunluk donemındeyım bunu yenı dogacak bebege sancı olarak nıtelendırıyorum ve gelecek olan guzel değişim ve donuşumlerı sabırsızlıkla beklıyor ve sevgiyle kucaklamayı istiyorum. sevgilrimle. |