Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-12-2010, 02:39 PM   #39 (permalink)
cikin_emel
Teğmen

cikin_emel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 27
42 Mesajinıza toplam 163 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cikin_emel is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Bana Bir Koca Lazım,O da bu Gece Lazım1(Deneme-Yanılmalarım)

Yok böyle bişey ya tamamını okudum yazıdım ve tarif edilemeyecek duygular yaşadım!!!Büyük bir ilham oldu bana anneme anlattım hemen sonra başladım yorum yazmaya annem bile hayret etti :) Çekim yasasını kullanma isteği yeni başladı bende bu site sayesinde başladı ve bu yazı bana gerçekten çok büyük bir ilham oldu! Çok teşekkür ederim echoo bu güzel olayı en ince ayrıntısına kadar bizlerle paylaştığın için erinmeyip bu kadar uzun bir şekilde yazdığın için ve bu siteye de çok teşekkür ederim çünkü telkinleri de dinliyorum 8 gündür ve gerçekten hayatım değişmeye başladı bunu farkediyorum ama anlatamıyorum :) Benimde çok büyük bir isteğim var ve bunu çekim yasasınıda kullanarak gerçekleştirmeyi istiyorum.Bu arada dualarımı vs ihmal etmiyorum ve ihmal etmekte istemiyorum hem dualarla hem çekim yasasıyla başaracağım bu isteğimi ve isteğim gerçekleştiğinde ilk olarak namazımı kılacağım şükürler edeceğim teşekkür edeceğim ve sonrada hemen sizlerle paylaşacağım arkadaşlar! Herkese teşekkür ederim :))) Ayy çok mutlu oldum ya :))))