Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-12-2010, 10:56 PM   #9 (permalink)
vittoria è nostra
Yüzbaşı

vittoria è nostra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,013
553 Mesajinıza toplam 1,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
vittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to all
Standart Cevap: Meditasyon Konusunda Kafamı Karıştıran Bir Yazı.. ( Lütfen Beni AydınLatın ..

çok şükür benimde kafama takılan bir konuydu çelişkiye düşüyorum kurtuldum sayenızde. meditasyona bir türlü tam anlamıyla kendimi bırakamıyordum. kaybolcam gibi bir his doğuyordu içime hatta çakra açıcı çalışmanızı indirdim TRance ve uygulamaya korkuyordum uyuya kalırda uyanamazsam diye. korkuularım ego oyunlarından ibaretmış çok şükür.

hani bir yandanda şöyle düşünüyorum. bukadar bütün bu gerek kişisel gerek ruhsal gelişim teknikleri hakkında bir ton şey söyleyenler var bunların bazıları çok tanınmış ve belirli bir kitleye hitap eden kişiler. ve bu şahısların çok tuhaf açıklamaları mevcut kafama yatmıyor dedikleri mesela mademki sen bu yöntemlerin yanlış oldugunu yalan dolan beyin yıkamak için oldugunu düşünüyorsun madem ki sen hiçkimsenin bulmadıgı hakıkatı farkedıp Allahı buldugunu ona vardıgını düşünüyorsun (tobe tobe bu nedemekse) madem ki meditasyon yapacagınıza namaz kılın diye milleti kötülerken niye hala dünyevi işlerle meşgulsun mikrafon arkasında rant sağlamaya çalışıyorsun. saçma saçma saçma isteyen pek ala ruhsal ve kişisel gelişimi için tüm çalışmalarıda yapar isteyen dini geregi ne gerekiyorsa ibadeti için onlarıda pek ala uygular. üstelik meditasyonun yararının kötü düşüncelerden egodan nefs kurtulmak bir nevi. Yaradanda bizden bunu istiyor. ne türlü olursa olsun nefsıne yenılme diyor. isteyen bunu dini ile sağlar isteyen meditasyonla isteyen her ikisi ile. o şahsa çok kızdım bak şimdi. şunuda not düşeyim yaradan başkalarının hak ve özgürlüklerini ihlal etmemeyi de söylüyor biz hiç olmazsa dilimizdeki zihnimizdeki kötü olumsuz sözlerden sakınıyoruz bu yollar ile. yaradana vardıgını düşünüyor ama insanların seçme hak ve özgürlüklerini katlediyor. ayrıca bütün bu uygulananlar içinde yaradanı unutun yada ondan soyutlaşın düşüncesi yok aksine yaradanın bizi var ettiği özüne dönme var. bu olumlamalardada var sevgi huzuru yaradanında istediği gibi ruhumuzda benliğimizde tutma. herkesin inandıgı ne olursa olsun bir inandıgı şey mevcut ve herkesin ortak fikri hangi dinde olursa olsun herşeyin yaradanın sayesinde var oldugu. o zaman bende yaradana ve yaradandan ötürü yaradılana inanıyorum. böyle bir güç vs etkileşim alanı var olmasa bütün bu yöntemler bulunamazdı. ayrıca biz burrada medıtasyon telkın yada olumlamayı ilah yapmıyoruz bunu yap hiçbişi yapma demiyoruzz. böyle bişi diyemiyecegimizin bilincindeyiz. aksine duaya şükretmeyede yönlendiriyoruz. her işimizin başında niyet var Allahın adını anıyoruz.

saygılarımla.
vittoria è nostra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla