28-12-2010, 11:49 AM
|
#175 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Asla sıradan olmayacağım Alıntı: Sultan Nickli Üyeden Alıntı
ne kadar güzel anlatmışın babanı.... babana duyduğun sevgiyi ve özlemi.... en kısa sürede kavuşman dileğiyle... sevgiyle mutlu kal | Teşekkür ederim canımcım. İnsan ebeveyn olmadan önce, benim bir evladım olursa, ona neler öğretebilirim diye bir düşünüp, kendini iyi bir elekten geçirip öyle çocuk yapmalı bence. Benim ebeveynlerim çok şükür harika değerler katmışlar bana. Yaşadıkça, yaş ilerledikçe daha iyi anlıyor insan. Sen, biogokyanus, eski nickîyle Güneş, Matri ve Bilgen Dilo bildiğim en iyi ebeveynlerdensiniz. Çocuklarınıza olan bakış açınız, sevgi dolu kalbiniz ve aranızdaki ilişkiler bana bunları söyletiyor. Diğer arkadaşlar kusuruma bakmasınlar, ben onların çocuklarıyla olan ilişkilerini maalesef yakalayamamışım. Eminim harika ebeveynler vardır aralarında. Ancak her evlenen çift, çocuk sahibi olmadan, neler yapması gerektiğini daha iyi analiz edip öyle bu kararı almalı, diye düşünüyorum ben. (naçizana fikrim bu, o kadar çok sevgisiz, yetinmeyi ve paylaşmayı bilmeyen çocuk görüyorum ki etrafımda, elimde olmadan içim yanıyor. Sen anne misin de yargılıyorsun diyebilirsin, ben bu elekten kendimi geçirirken çok sorguladığım için, henüz cesaret edemiyorum:))
__________________ "... I'm just a dreamer I dream my life away I'm just a dreamer who dreams of better days." |
| |