Ynt: bu da benim günlüğüm olsun Sevgili shamanic ablacım
Önerilerin için teşekkürler evet dediğin gibi içim sanıldığından daha dolu. Ben hayatı öylesine geçiştirilecek sorunları amaan sendecilik yaparak atlatabilecek biri değilim. Keşke olabilseydim , o zaman sanki daha az yıpranır daha sağlam durabilirdim hayat karşısında. Neler yaşadığımı bir bilsen aklın şaşar bazen haaytıma bakıp olanları gözden geçirdiğimde vay be diyorum ben neymişim ayakta kalabilmişim. Ama aslında kendimi kandırıyorum bunun farkındayım böyle sağlam durmaya çalışmasam içime attığım üzüntüler daha az olur daha az yaralanırdım belki.
En yakın zamanda hemen yazmaya başlıyorum , daha doğrusu yazmayı deniyorum çünkü bu hiç kolay değil insan eski günlerle kolay kolay yüzleşmek istemiyor. Hatalarımla yüzleşmekten de korkuyorum. eskiden geriye hayatımda beni üzen ne varsa barışıp artık mutlu olmak istiyorum.
Bazen insanlar arasında kendimi denizanası sürüsü arasında gibi hissediyorum uzantılarına dokunmadan yaşamak dolaşmak çok zor.
gelişime açığım umarım bana da oğluma da faydalı gelişimler gösteririm. mp3üm var eşim anlayışla karşılar zaten dinliyorum ama her gece olamayabiliyor. daha dikkatli dinlemeye başlıyorum artık
tekrar teşekkürler shamanic abla sana ve seninle birlikte tüm hayatım değişti yönetimine teşekkürlerimi iletiyorum. siteye üye olduğumdan beri hiç yalnız bırakmadınız desteğinizi hep hissettim. |