28-12-2010, 10:25 PM
|
#35 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 9,013
553 Mesajinıza toplam 1,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Ynt: Tibet'in Gençlik Pınarı Alıntı: aysegul_tirtil Nickli Üyeden Alıntı
merhaba saçı eski haline dönderme oldukça uzun bir süre alabilir.ben 5 ay boyunca aksamları düzenli yaptım.faydaları gözardı edilemez.kısaca akşamda yapabilirsiniz |
sporu severim ya. spor saglık nasılsa. ve yaşam biçimim yapmaya çalışıyorum ama belli bir programa baglı kalmadıgım için örneğin fitness gibi (evde fitness kartlarımla yapıyorum) kaytardıgım zaman oluyordu. bu egzersizler sayesınde kaytarma şansımda olmaz düzenli olarak yapmam gerekir. (sayıları arttırma vs. bırakınca baştan başlamak zorunda kalmamak için devam ederim) çok ağır hastalık yaşayıpta yataktan kalkamıcak duruma gelinmediği sürece spora vaktim yok yada yapamıyorumları kabul etmiyorum. bahane hepsi. ve ben kaytaran biri olarak o bahaneleri çok iyi biliyorum. bu düzenli programla ekme şansımda olmaz diye düşünüyorum. ben 5 yıl bile yapmaya razıyım yeterki şu beyazlar gitsin saçıma kimyasal boyaları sürmekten gına geldi. teşekkürler yanıt için. sevgilerimle. |
| |