Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-12-2010, 11:07 AM   #113 (permalink)
Alexandra
Binbaşı

Alexandra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Alexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond repute
Wink Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :)

Alıntı:
Alice in Wonderland Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
dün saçma sapan birşey yapıp gizli numaradan sesini duymak istedim ve aradım :( aradım da karşıma gece 11.30 da çıkan çakırkeyif bir ses ve arkada kanun sesi adam şarkı söylüor resmen bir fasıl ortamı ve kahkahalar :( okadar içim ezildi ki. al dedim işte kasınırsan böyle kasırlar seni. ne dürtüosun kendi kendinin keyfini kaçırıyorsun. hiç üzülmüyor. neşesi yerinde. kimbilir kimlerle. kahkahalar filan :( tabi illada kötü olcak diye de bişi yok. herşey mümkün ama çok içim ezildi :S bende hata . okadar fasıl ortamında da dertli şarkılarda da aklına gelip aramıyorsa zaten ne bekliorum ki daha .
ohh döktüm azda olsa içimi.

Selaaaaammmm,

Bak gördün mü? Evren artık sana yerinde saymaman, kendi hayatına devam etmen konusunda sinyal göndermeye başlamış bile.

Hadi canım, kalk, toparlan...

Böyle düşün düşün olmazzzz:)) Geçmişe mazi güzelim...

Bak yıl bitti, yenisi kapıda... As odana küçük bir torba, bir pamuğun üzerine de sevdiğin türden bir koku ya da bir esans döküp içine at, ağzını da açık bırak, asarken de omzundaki meleğine "Bu güzel kokuyu senin için bıraktım, her gece içimdeki tortuları bu kokunun uçup hayava karışması gibi uçur, yerini yeni güzel duygularla doldur" de, yat uyu...

Eminim iyi gelecektir.

Hadiiiiii :))) Bir denesen ne kaybedersin canımcım?????

who dreams of better days."
Alexandra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla