Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) evet kendimi toparladım dostlarım sayesinde. iyiki onlar var hayatımda. çok üst üste geldi herşey . babam desen en son yüzünü 1 sene önce gördüm .annemi aldattığı kadın ile kardeşimle karşılaşıp kardeşimin sinirini harap etmekten başka bi işleri yok. kardeşim desen annemi çok özlüyor ama içine ata ata arada patlamalar yaşıyor. ben ona anne olamıyorum elimden geleni yapıyorum ama anne bambaşka. o kadın desen hala huzurumuzu bozmakla mesgul kendisi. hala laf sokma laf iletme derdinde. beni etkilemior hiç dedikleri ama kardeşim bunu başaramıyor. ben affettim hepsini umrumda deiller kendileri ilerde verirler cevaplarını ilahi adalete. ama kardeşim babamı çok sevior çok üzülüor . sevdiğim bana sahip çıkmıyor . kendince belki çıktı belki elinden gelenin en iyisini yaptı ama bana yeterli gelmedi. sadece biliorum hissediorum. 2010 kötülükler yılıydı ama 2011 iyilikler yılı olacak. içimde bi his bi huzur var ben en iiyi şeyleri hakediyorum. kimse üzülsün istemem. allah büyük. allah görür. |