Alıntı:
bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı
Biraz sakin olur musun lütfen , kimse sana tepkili değil . Yazdıklarına da bir tepkisi yok , farkına varamadığın sana yardımcı olmaya çalıştıkları. Herkesin amacı farklı bir gözle bakmanı sağlamak . Çünkü kimse sen değil ve seninle aynı bakıp aynı düşünemez. Eğer istiyorsan ismin yazılı olduğu mesajı silebilirsin yok yapamıyorsan silmene yardımcı olabilirim .
Ama gizlilikle ilgili diyebileceğim bir şey yok , senin gizlenmek istediğin insanlar pekala üye olup yine de okunmasını istemediğin yazılarını okuyabilirler . Sadece biraz sakin ol ve sakin düşün, madem bir sorun var ne yapılabilir? |
Teşekkür ederim.
Pardon ama benim için sakıncalı olan bir şeye nasıl farklı gözle bakmamı bekliyosunuz ki.hangi farklı göz yani onu anlamadım .???
ben sakinim zaten. tepkili olan tepkili msj lar.ayrıca bana atılan msj larda cvp olarak yardım için tşk diye mutlaka belirtmişimdir.ne sakıncası olup olmadığı hakkıda beni ilgilendirir.kimseyi ilgilendirmez kimsede buşekilde bana bişey diyemez.kimsenin benim düşüncemle aynısıı olması hakkında bir iddamda olmadı ayrıca tam aksi kendi düşüncem ve tercihim diyede belirttim.insanalrında bana yardımcı olmaya çalıştıklarının farkındayım ve farkında olduğum içinde nasıl yapılması hakkında bi cvp yazdım...!!!
Benim tepkim bu site'ye... ayrıca ben bu konuyu açarken de yardım istemek için yazdım.yani bana şu anda sakin olurmusun lütfen.farkına varamadığın insanların sana yardım etmek istemesi diye bi msjı hakkediğimi düşünmüyorum :=)))