Cevap: Perfinya'nın Değişim Günlüğü Merhabalarrrrr
Ben geldiiiimmmm
Uzun zamandır yoktum. Yoğundum. İnternete fazla giremiyordum.Fırsat buldukça üye girişi yapmadan son yazıları kontrol ediyordum.
Gelelim havadislere...
Telkinleri dinliyorum. Fazla bir değişim farketmedim uzun zamandır üzerimde.
Yeni isme özel hediye mp3lerimi de dinliyorum.
Ben geçen sene birkaç ay ve de bu sene İSMEK giyim kursuna gidiyorum. Bir sürü yarım işim vardı. Onlara tekrar başladım. Bitireceğim inş.
Bu acaba ertelemeyi bırak telkininin mi yoksa özdisiplin telkininin mi etkisi anlayamadım. Ama olsun etki etti yaa. Geçtiğimiz 2 hafta uyku düzenim normalden daha ağırdı. Sabah kursuma gidemiyordum.Neredeyse 2 aydır dinliyorum erken uyanmayı. Hala etkisini göremedim şimdilik ama umutluyum.2 gündür saat 7 de zar zor uyanıyorum. Kendime gelemiyorum
Geçen hafta pazartesi dişçiye gittim köprü tedavisine başladım. Dolgudan korkmuyorum. Dişçiye alışığım. Ama diş çekiminden korkuyorum. Dualar ettim. Olumlama ve telkin yaptım. O kadar mükemmel geçti ki hiç birşey hissetmedim.
Yılbaşı yaklaşıyor. Ben yılbaşını kutlamam.6-7 Aralıkda kutladım.
Yalnız bu 3 günde takvim başlangıcı başlayacağı için yeni bir başlangıç planı yapacağım. Hayallerimi,2011de yapmak istediklerimi, önümüzdeki yıl kararlarımı listeleyip uygulamaya koyacağım inş.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar.
Sevgi ile kalın...
__________________ -BEN ENERJİNİN KENDİSİYİM- Hoşuma giden şeyler yaparak enerjimi serbest bırakıyorum.Bilinçli bir şekilde hayatımdaki sevginin enerjisine odaklandığım zaman beni yorup tüketen kıskançlıklar ve gönülsüzlükler eriyip gidiyor.Bugün enerjim adeta ışık saçıyor ve huzurluyum..Gücümü ve enerjimi kaybettiğimde,her an yeniden toparlayabilirim.Şimdi gücümü ve enerjimi toplamanın tam zamanı... |