Cevap: gününüz aydın ola. çok naziksiniz ve sevimli karşılamanız içinde çok teşekkür ederim.subliminali araştırırken buldum siteyi, üye olmadan sadece müzikleri dinlemeye çalışarak gezindim.görünmeyeni görmek,mesajları bol rüyalarım,insanlarla konuşurken yaşayabilecekleri olayları hissetmem,durup dururken birine birşey olacağını söylemem gibi başkalarınagöre garip bana göre sıradan bazı içselliklerim var.sanki ruhum, her uykuya dalışımda başka alemlere gidip kucak dolusu bir sürü sembolle sabaha uyanıyor.yorgunluğum,halsizliğim cabası.küçükken uykumda ama gözlerim açıkken söylediğimi belirttikleri "öbür dünyada insanlar var,şeytanı gördüm" ler boyut değiştirdi.şimdi rüyayı görürken ne hissettiğime önem veriyorum,o zaman daha sonuçla birebir örtüşen olayları yaşadığımı farkettim.
sadece cevaplarımı arıyorum tonlarca durumun cevabını.eğer buradaysam mutlaka bir amacı vardır ve şuna inanıyorumki ben sizi çağırdım belki de çağrıldım.sebep sonuçların doğması için taşıyıcı annelik yapıyor.sonra özgür ruhların mekanına bırakıverecek cevapları.inanıyorum. |