Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-09-2008, 08:12 AM   #104 (permalink)
tatlıcadı
Üsteğmen

tatlıcadı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 0
34 Mesajinıza toplam 103 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tatlıcadı is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Benim ve Babam'ın Hikayesi

merhabalar herkeze artık evimdeyim uzun zaman sonrada olsa yınede eve dönüş yolunda içimi bir huzur kapladı babamın rahatsızlandığı o günü an be an tekrar yaşadım yinede evime gülümseyerek girebildim ,babacımın sağlığı düzeldi yürürken aksıyor birazcık ama şükür ki artık eski babam oldu espiri yapan, şakalaşan.. her sabah beni arıyor tıpkı eskisi gibi ve onun sesini duymak bana huzur veriyor canım babacım şu geçen 8 ayda çok şey öğrendim sabırlı olmakta en önde geleni birde kimseyle küs dargın kalmak istemiyorum ve değilimde artık o kadar anlamsız geliyor bana kendimizi zorla mutsuz etmenin anlamı yok değilmi insanları olduğu gibi kabullenmek gerektiğini anladım ama en tuhafı anlamlandıramadığım bir şeyler var içimde bazı şeylerin anlamını bazı şeylerinde anlamsızlığını kavradım yaşadığım bu acı ama sonu güzel biten olay bende garip gelicek size belki ama nasıl anlatsam terazinin kefesi çok nadir dengede olur ya ben şu an dengedeki durumundayım

okullar açıldı bu arada oğluşum 1. sınıfta çok heyecanlı büyüdü bebeğim allaha emanet edip az önce okula gönderdim inanın ben ondan dahaa heyecanlıyım tuhaf bir his ........