Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-09-2008, 08:52 AM   #508 (permalink)
Mustang
Guest

Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Günaydın , yine site turumu yaptım sana döndüm .Hala konuyu nasıl toplayıp EFTye nereden başlayacağıma karar veremedim olumlama cümlemi toplayamadın .Bu gün oturup bir yazılı çalışma yapayım bakalım ne çıkacak.

Gamze sen gül ben onu pamuğa çevireyimde gör.Sanki pamuk bitkisi kendisi elini uzatığın anda dikenleri batıyor insanı acıtıyor iş onu koparıp bir kenara koymak bakalım ne kadar aşama kaydedeceğiz .Benim onun yemek konusunda yaptığı huysuzluklara yaptığı olumlamalarım işe yaradı.artık önüne ne koysam yiyor.Ben önüne ne koysam yer benim yemeklerimi severek yer diyorum.

Sabahları içimi buraya döküp rahatlıyorum .artık içimde eskisi kadar birşey biriktirmediğim içinde kendimi huzurlu hissediyorum .Ben başından beri sizlere içimi dökmeye alıştım ve sizlerin samimi yorumlarıda benim görmediklerimi tamamladı.Böyle anlatıpta sende onu yapmasaydın orada hatalısın yerine yanımda olup zamanla dileklerinizi bildirmeniz benim kendimi daha çabuk bulmamı sağladı .Sizleri seviyorum iyiki varsınız.

Buradan belki hayatı toz pembe görüyormuşum gibi gelebilir ama bunu başara bilmek için çok çaba harcadım .Ben kendimle dost olmayı öğrenince çok mutlu oldum .Hak etmeyen bir çok kişiye çok fazla değer verdim ve çok incindim .Şimdi kendime değer veriyorum hatta bazen şımartıyorum bile ...Şimdi bu yüzden toz pembe görünüyor hayat bana çünki bir çok sorun benim sorunum değildi başkalarının sorunlarını sırtlamıştım ve eziliyordum günbe gün artan sıkıntılardan.Şimdi yüklerimden kurtuldukça beni yoran inciten ve hiç bir şekilde birşeyler veremeyeceğim ve alamayacağım insanları hayatımdan çıkarıyorum .Benim çıkaramadıklarımlada arama çok kalın duvarlar çekiyorumki beni daha az kıra bilsinler.Şu an içim kocan bir şantiye .Sevdiklerimi sınırsız seviyorum .İnşaat bittikten sonrahaytımı ben şekillendirmiş olacağım buda çok güzel bir şey kendi hayatımı kendim kuruyorum.

Yolumuz aydınlık ve açık olsun.