Alıntı:
theodora Nickli Üyeden Alıntı
merhaba bluegirlx
yardımcı olmak istediğin için çok teşekkürler,ilk sıramı alayım o zaman
söylenen 4 cümle sorunlu olduğumuz kişiyemi söyleniyor yoksa allahamı
daha önce okuduğum yerlerde karışık yazmışlardı kimisi kişiye diyor kimiside yaradana diyor.
birde sadece 4 cümlemi söyleyeceğiz yani yanına herhangi bir ilave yapıyormuyuz ve nasıl bir durumda olmamız gerekiyor dua eder gibi ellerimizi açmamız gerekiyormu yada meditasyon duruşundamı olmamız lazım ve son soru nasıl bir ruh hali içinde olmamız gerekiyor,son demiştim ama bir tane daha bunları kaç kere söylememiz lazım.
şimdiden zamanını ayıracağın için ve emek vereceğin için çok teşekkür ederim |
önce kendimize kendimiz aracılığıyla da İlahi güce söyleniyor..önce tüm herşeyin sorumluğunun kendimizde olduğunu kabul ediyoruz sonra affediyoruz kendimizi. özür dileyerek sonrada sevdiğimizi söyleyip teşekkür ediyoruz.
ben kendime şöyle sesleniyorum..bu güne kadar senin ihtiyaçlarını yeteri kadar isteyerek yada istemeyerek karşılayamadıysam ,kişilik haklarımı koruyamayıp kendime ruhuma ters şeyler yaptıysam özür dilerim.lütfen beni affet ve özgürleşelim bundan sonra kendimin ve bütünün hayrına ne varsa onu yapmaya yaşamaya söz veriyorum.. seni seviyorum ..olduğun gibi ve olman gereken gibi. . senin tam olman gerektiği gibi olduğunu kabul ediyorum ve seni böyle seviyorum..ve ruhuma eşilk ettiğin için bedenime teşekkür ediyorum..
bu çalışmayı her nerede yapmak istersen yapabilirsin.. meditasyona girmene gerek yok ...girebilirsinde..otobüs beklerken söyleyebilirsin işe giderken ders çalışmaya başlamadan..uyumadan öncee..
eşim için yaptığım bir çalışmaylada son örneği vermek istiyorum..
sen benim ruhumu tamamlayacak olan arkadaşımsınn seni istemeden ve isteyerek kırdıysam gelişimini engellediysem ,egoma yenik düşüp önünde engel olduysam senden özür diliyorum. lütfen beni affet ve özgürleşelim..seni seviyorum sen tam olman gerektiği gibi ve olman gerektiği yerdesin ve benimle hayat yolculuğuna ilerlemeyi seçtiğin için teşekkür ederim varlığın ve bana kattıkların için..
eğer bu örnekler genel için bir örnek teşkil etmediyse konuyu söyle onun için birlkte birşeyler yazalım..ayrıca zero limit kitabında çok detaylı anlatılmış ordanda destek alabilirsiniz..
sevgiler..
özür dilerimm..
lütfen beni affet ..
seni seviyorum..
teşekkür ederimm..