Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-01-2011, 02:29 AM   #4 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia

Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: SENİ KÜÇÜLTMEYE ÇALIŞANLARIN...

Ben sabah bu yazıyı okuyup kendimce anlamlar çıkardıktan sonra yine bir küçültülme girişimiyle karşı karşıya kaldım. Bu yaklaşık 1 saat önce filan oldu. Kararlı olmak insana kendisini harika hissettiriyor.

Kararlı olduğunuz bir konuda özgüven sorunu yaşamazsınız. O kişinin ne yapmaya çalıştığı beni hiç ilgilendirmiyor. Tamir ettim bile eski küçültmeleri... Ve artık aldırmıyorum bundan sonra gelebilecek yaralı, toy, olgunlaşmamış, kemale ermemiş insanların saldırılarına...

Beni ancak gıdıklayabilirler basit davranışlarıyla... Ayyy ben çok mutluyum şuanda yaaaa.