Cevap: Dolunayda yapılacak bir affetme çalışması! Bu güzel paylaşım için çok teşekkürler. dolunAya bayılıyorum ben, inanılmaz bir huzur dolduruyor içimi. 19 ocak yılın ilk dolunAy gecesi, deniyeceğim bu uygulamayı. Ancak kafama takılan bir nokta var. Şu kısmı anladım: yakıyoruz ve kaybolduğunu görüyoruz, örnekteki gibi bunu affedemediğimiz kişiler için yapabiliyoruz. Bende affedemediğim olay ve kişileri bu yılbaşında bir kağıda yazıp yaktım. Takıldığım nokta tam da burda ben bunu bir kere yaptım ikinciye affetme meditasyonu yapıyorum aklıma geldikçe olay ya da şahıs ile ilgili ve dolunAyda da bu affetme çalışmasını uygulamak istiyorum. Ben hafızama geldiği sürece bütün bu çalışmaları yaparken yeniden hayatıma mı çekiyorum diye bir ikileme düşüyorum. Çünkü hani yaktık ya kağıdı, bu meditasyon ve çalışmalar ters tepmesin hayatıma çekmesin. Böyle bir durum söz konusu olabilirmi? Çünkü bir yandan da şöyle diyorum: hafızama getiren ben değilim, bilinçaltım bilinçaltımı temizlemek için bütün bu çalışmalara devam ediyorum. bir yandan da çekiyor muyum yoksa hayatıma diye de tereddütteyim. Bu konuda ikileme düşüyorum. Beni aydınlatırsanız çok sevinicem. Sevgilerimle. |