Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-01-2011, 02:03 PM   #5 (permalink)
can_can_ny
Teğmen

can_can_ny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 61
117 Mesajinıza toplam 523 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
can_can_ny is just really nicecan_can_ny is just really nicecan_can_ny is just really nicecan_can_ny is just really nicecan_can_ny is just really nice
Standart Cevap: Dolunayda yapılacak bir affetme çalışması!

Alıntı:
birAsiAksAçlıkız Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu güzel paylaşım için çok teşekkürler. dolunAya bayılıyorum ben, inanılmaz bir huzur dolduruyor içimi. 19 ocak yılın ilk dolunAy gecesi, deniyeceğim bu uygulamayı. Ancak kafama takılan bir nokta var. Şu kısmı anladım: yakıyoruz ve kaybolduğunu görüyoruz, örnekteki gibi bunu affedemediğimiz kişiler için yapabiliyoruz. Bende affedemediğim olay ve kişileri bu yılbaşında bir kağıda yazıp yaktım. Takıldığım nokta tam da burda ben bunu bir kere yaptım ikinciye affetme meditasyonu yapıyorum aklıma geldikçe olay ya da şahıs ile ilgili ve dolunAyda da bu affetme çalışmasını uygulamak istiyorum. Ben hafızama geldiği sürece bütün bu çalışmaları yaparken yeniden hayatıma mı çekiyorum diye bir ikileme düşüyorum. Çünkü hani yaktık ya kağıdı, bu meditasyon ve çalışmalar ters tepmesin hayatıma çekmesin. Böyle bir durum söz konusu olabilirmi? Çünkü bir yandan da şöyle diyorum: hafızama getiren ben değilim, bilinçaltım bilinçaltımı temizlemek için bütün bu çalışmalara devam ediyorum. bir yandan da çekiyor muyum yoksa hayatıma diye de tereddütteyim. Bu konuda ikileme düşüyorum. Beni aydınlatırsanız çok sevinicem. Sevgilerimle.

bu konuda çok bilgili değilim nacizane olarak bilgilendire bilirim.
yaptığın tekrar affetmeler sana ters tepki yapmaz.geri çekmek gibi bi durum olduğunu sanmıyorum.yani bilinç altından tamamen temizleyene kadar affedebilirsin.aynı olayı aynı kişiyi tekrar tekrar affedebilirsin bunun bi zararı olduğunu düşünmüyorum.ben öyle yapıyorum kendime liste yaptım isim isim affedemediklerimi beni üzenleri üzen olayları her gün onu yapıyorum gün içindede aklıma geldikçe birde özlem şahinin affetmem meditasyonunu her gece bir saat belirledim onu onu yapıyorum.tavsiye derim.
iyi günler
sevgiyle kal

" Her yeni günün başlangıcında ve bitiminde sevdiklerimin ve kendimin sağlıklı nefes alarak hayata devam ettiğimizi bilerek yaşadığım için şükrediyorum. "

can_can_ny isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla