Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-01-2011, 02:26 PM   #409 (permalink)
perilice58
Üsteğmen

perilice58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 488
259 Mesajinıza toplam 1,226 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
perilice58 will become famous soon enoughperilice58 will become famous soon enough
Standart Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi

Alıntı:
tnuhlar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yargısız ınfaz yapıyorsun sultan,ınancımı bır allah bir de ben bılırım....ne yazıkkı kosulsuz kuvvetlı ınanç ama sonuç hala olumsuz,bır sey ıçın verılen sure sanırım bır sene yeterlı olmalı:) omrumun sonuna kadar beklememelıyım:) sevgıyle kal
Merhaba yazamadan edemedim bu diparişler sadece inanç sistemi yeterli değil anda kalabilme ve enerjiyi serbest bırakmakta inanç kadar önemlidir ve cümleleriniz olumlu olması gelişi çabuklaştırır bilinç altında olumsuz kalıplarında olmaması gerekli hepsini bir bütün olarak dikate almalısınız inanıyorumki kısa sürede sizde başaracaksınız

Alıntı:
Alice in Wonderland Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ARkadaslar umudunuzu kesmeyin istemeye devam edin. ama iskerken benim inandığım hep olumlu olun içten olumlu düşünün tereddüte düsseniz bile hemen silkelenin olumlamalar yapın olumlu düşünün. bende imgeleme konusunda 0 ım mesela. öyle bi yeteneğiö yok yapamıyorum

ama yine istediklerim gerçekleşti 2011 e muhteşem bi giriş yaptım. hiç olmayacak şeyler oldu. tam istediğim gibi oldu hemde beklediğim telefon geldi telefon dan sonra bonus olarak kendisi geldi ama içten içe hep inandım. tereddüte düştüğümde kendimi hemen o düşünceden uzaklaştım istemeye devam edin

şimdi sırammm iş ile ilgiliii.

mesela iş ile ilgili çok olumsuzum ben . hiç maaşım yükselmicek yerim değişmicek gibi hissediorum. ve bunu değiştiricem şimdide bakalım olacakmı. beraber gün gün yaaşarız
İmgeleme şart değil cümlelerle niyet edip söylemeniz ve hatta yazmanız bile size dileklerini size ulaştırır önemli olan açık ve net bir şekilde belirtin