Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-01-2011, 12:35 AM   #287 (permalink)
yelda_k
Binbaşı

yelda_k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,695
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really nice
Standart Cevap: Morliçe :) Tropikal_k

benim bir rahtsızlıgım var yıllardır böle sürekli mide bulantısıı şikayetim vardır.
her gün bi dört saattde bu böledir.malesef tedaviside yok.ama alıştım artıkk rabbim başka dert vermesinn .

bugun neşelimiyim?
duygu karmaşası yaşıorum .olayların nedenlerini sebebplarını düşünüyorum.sorguluorum .öğrenmeye calıştıkcada acımasız bir sess tokat gibi cvlar veriyor.canımı yakıo ama sonrada susuyorum .kıısır döngu gibi tekrar sorular ve şiddetli cvlar......

duygularda sonsuzluk yokturrrr ...

ne acımasız bir sözz .

bugün yaşadıklarım:
otobuse binecektim ama kartımda para oldugundan emın degıldım acelem olması sebebıylede bindim .ve kartımboştu otobüsten inmem gerekioduu bi kadın gelip ben geceyım sızın yerinize dedii ..
o kadar sevındımkii .hemn cıkarttım paarsını uzattım ama kadın bütün ısrarlarım akarsılık kabul etmedi.bende careyi onun içi dua edıpp ii dileklerde bulunmayı sectim (tabi sessiz sekilde)

OLUMLAMALARIMMM

• iiliğe inann insanlar varya işte hep böle insalarla karşılaşmayı seçiyorum.
  • bugün para meitasyonu yaptım hem zihnımı hem bedenimi boşaltma meditasyonuylada sonuca bagladım .huzurumu anlatamam sanaa.
  • mutlulugu seçiyorum.
  • kahkaha seslerinin etrafımda yankılanmasını seçiyor vede gülümsüyorummm .
  • sevgiyi aşkı sonsuzlugaa baglıyorum.
  • başarı benim adım kalbımın atışını saglayan ise başarı isteğim hırsım öle tatlıki benim sadece iilik üzerine kuruluyor.
  • param olunca söle iilik yaparım şöle kendimi şımartırım dıee cümlelerle dolu.
  • kötulere hiç yer yokk hayatımda zaten kötüde yok.
  • duygularım öle karşılıklı tıpki bir aynaa insanlara duydugum sevgiyi hayatımdaki herkeste bana aynen böle yansıtırrr.
  • ışıl ışıl gözlerle bakarrr sevdiklerimm.
  • para para paraaa .para hep beni seçer şan hep benden yanadırr.şans kolyemmm evrendeki tüm şanslarrııı bana çekerr...

KABUL ET GÜNLÜĞÜM BUGUN FORMUMDAYIM..

İİGECELER

bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş
yelda_k isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla