Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-01-2011, 07:15 PM   #413 (permalink)
can_can_ny
Teğmen

can_can_ny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 61
117 Mesajinıza toplam 523 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
can_can_ny is just really nicecan_can_ny is just really nicecan_can_ny is just really nicecan_can_ny is just really nicecan_can_ny is just really nice
Standart Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi

merhaba arkadaşlar
Evrene gönderilen msejaın serbets bırakmak ile ilgili bi çalışma falan varmıdır.Evrene siparişimi veriyorum fakat o sipariş hep aklımda yani nternetden bi sipariş verdiğimde hemen unutyorum mesela öel düşünmek istiyorum.düşnüyorum da ama 1 dk sonra yine aklımda evrene sonsuz güveniyorum.adresime teslim ettiği siparişlerim oldu olmadı değil ama bilinçsizce yaptığım siparişlerdi onlar şimdi farkındalığım ve ağzımdan çıkan herşeyin gerçek olacağpını biliyorum ama imgeleme olayında derinleşemiyorum.meditasyonda aynı şekilde bunun bi tekniği falan varmıdır acaba benimle aynı şeyleri yaşayan varmı bilgisi olan varsa lütfen lütfen bilgilendirsin benii ve benim gibi düşünen bir çok kişiyi

İyi akşamlarr
Sevgiyle kalınnn
:))

" Her yeni günün başlangıcında ve bitiminde sevdiklerimin ve kendimin sağlıklı nefes alarak hayata devam ettiğimizi bilerek yaşadığım için şükrediyorum. "

can_can_ny isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla