06-01-2011, 11:05 AM
|
#5 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 9,013
553 Mesajinıza toplam 1,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: iyi ki doğdun birAsiAksAçlıkız Alıntı: Sultan Nickli Üyeden Alıntı
canım benim... iyi ki doğdun.. bolluk ve bereket dolu nice güzel yıllara... sevgiyle mutlu kal... | ooyyy ne güzel bir süprizdiirr bu yaa utanndımmm iyimii çok teşekkür ederimm hepbirlikte bolluk bereket dolu sevgi ve huzurlu nice güzel yaşlara yıllara canımm beniimm hepbirlikte
yalnızz partinin alasıı burda dışarı çıkcaktım pc başından kalkamıorummm Alıntı: Perpetuals Nickli Üyeden Alıntı
Doğum günün kutlu olsun.Nice mutlu yıllara :) | teşekkür ederim hep birlikte nice güzel yaşlara vede senelere sevgili moderatorum :) Alıntı: cliviaf Nickli Üyeden Alıntı
Ay canım benim doğumgünün kutlu olsun.
Nice mutlu huzurlu yıllara. Sevgiyle ve ışıkla... | canım benimm teşekkür ederimm o huzur sevgi ve ışık hepimizde baki kalsın:) Alıntı: bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı
Mutlu yıllar şeker , ister 2,5 ol ister 25 kadın her yaşta güzeldir . Ayrıca kadınlar yaşlanmazlar büyüdükçe gelişir geliştikçe güzelleşirler :) | çiçeğiizz bizz yaaa hepimiz birer çiçeğizzz :)) gül açmadan tomurcukkende güzeldir açıncada başka güzeldir:) sevgi okyanusum çok teşekkürler hepimize mutlu huzurlu sevgi dolu yaşlar vede yıllar diliyorum bolcaa bugun:) Alıntı: yelda_k Nickli Üyeden Alıntı
canım benim dogum gunun mutlu olsunn .. varlıgınla hergecen gün kendini ve bizleri yücelttiğin için sonsuz teşekkürlerrr. yeni yaşında ,saglık ,başarı mutluluk seninle olsunnn . |
teşekkür ederimm canım benimm uğur böceklerine bayılırım bu fotoyuda bugünümün uğuru olarak kabul ediyorum. hepimiz nice güzel yaşları kucaklayalım başarı sevgi huzurla her daim. tüm güzel dileklerin için canı gönülden Amiinn diyorum cümlemize canımm beniimm. |
| |