Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-09-2008, 03:22 PM   #10 (permalink)
berk22

Tesekkür: 0
12 Mesajinıza toplam 43 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
berk22 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: sanki bir adet subliminal mesaj

Alıntı:
novos Nickli Üyeden Alıntı
ingilterede öyledir yaşıyorsunuz mutlaka ama benim halam danimarkada orada gençler 12-13 yaşında sekse başlıyorlar bir çoğunun hayat stili, uyuşturucuyu çoğu kullanıyor, gece kluplerinden çıkmıyorlar sarhoş sarhoş geziyorlar adeta müptela olmuşlar.
daha dun esimin kardesinde yatiya kaldik ve bana ne anlatti

baldizim spor magazasinin mudur yardimcisi kasada musteri odeme yaparken kisa bi sohbete basliyorlar musteri diyorki daha tatilden yeni geldim .bizimki de soruyo oo ne guzel nerdeydiniz bunlarda marmaris turkiye diyor.nasildi diyor baldiz fantastik cok harikaydi diyorlar.benim baldizda hemen soyluyor benim kizkardesimin kocasida turk.

cok iyi insanlar istanbula gittim ailesiyle tanistim filan diyor benim baldiz ama musteri diyorki fazla katilmiyorum turklere dikkat etmek lazim turkler kucuk cocuklardan ve ozellikle genc erkeklerden hoslaniyor asla cocuklarimi turkiyede yanliz birakmiyorum.(yani homosexuelligi kastediyor)

al sana bir batilinin turklere bakis acisi.

daha once calistigim yerde gallerli eleman ise baslamisti daha ilk tanismamizda nerelisin dedi turkum dedim bana gulerek genc erkeklerle aran nasil hehe diye biseyler soyledi neyi kastediyorsun dedim turk erkekleri 12 13 yasindaki genc erkekleri cok sever dimi dedi!!!bende dedimki eger bir genc erkegi yada kizi igfal edip hapse girersen turkiyede hapishanede basina bayagi uzucu isler gelir dedim.toplum seni dislar bir daha insan icine cikamassin dedim.

halanin bakis acisida bu yukarida anlattigim insanlardan farkli degil.halanin iki uyusturucu muptelasi gordu diye danimarkalilar uyusturucu muptelasi demesi bazi ingilizlerin turkler sapik demesinden farkli degil.

kaldiki uyusturucu tum toplumlarin ortak sorunudur hic bir devlet genclerini uyusturucu icin diye tesvik etmez.

halanin gorus acisina inanmak yerine ac interneti danimarka hakkinda arastirma yap danimarka ne uretir?halkin gecim kaynagi nedir?nasil bir yasam tarzlari var?tarihndeki unlu kisiler kimlerdir?eminimki halanin soylediginden daha dogru bilgiler alacaksin.

sunuda dusun taksime gelen bir turist gece sokakta sarhoslari uyusturucu kullanicilarini tinercileri hayat kadinlarini gorup ulkesine donup turkler igrenc insalar ahlaksiz piss tinerci fahise diye anlatsa ne hissederdin?

hayir hayir biz oyle bir toplum degiliz yalanci herif diye icinden cevaplardin degilmi?

bu tip yonlendirmelerden kurtulmamiz lazim birileri bize modern toplumlari kotu gosterip eskiye ve kotuye donmemiz icin bize baski yapiyor.
sunu unutmayalim uyusturucu ,issizlik,sokak cocuklari,fuhus,cahillik tum toplumlarin ortak sorunudur.
berk22 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla