Alıntı:
Alice in Wonderland Nickli Üyeden Alıntı
evlilik sürecinden korkan birini serbest bırakmakla bence en mantıklı ve en güzel kararı vermişsin :)
sana şunu şunu yap demek haddime düşmez ama tavsiye istersen 3. bir göz olarak ve aynı şeylerin benzerini yaşamış biri olara. tek sana söyleyebileceğim şey. Sakın Arama :) kararlı ol. onu istiyorsan isteklerini evlenmek istediğini belirt. istemiyorsan sen bilirsin teşekkürler de okadar :) ve araama :) seni seviyorsa zaten çok özler . dayanamaz. evlenmek onun için kolaylaşır. çünkü sensizlik daha zordur. ama sabır gerektirir. 4 -5 gün az bi süre. 2,5 ay geçince de üzülmeyip hayatına devam etmen kendini geliştirmen sağlam durman gerekir. :) yazacak çok şey var aslında. |
Teşekkür ederim.
AYnı deneyeimi yaşamış birinden bu yorumu almak beni mutlu etti.Ben onunla evlenmek istiyorum çünkü onu seviyorum ve sevildiğime inannıyorum .evet dediğin gibi 4-5 gün kısa bir süre ama ben eski halimel kıyaslayınca inanılmaz bir süre bigi geliyo bana... :)
Onu aramamakta kararlıyım.bensizliğin onun için çok zor olduğuna çok inanıyorum zaten.
Bişey sorucam evlenmek istiyorsan belirt demişsin ya belirtirken isim/soyisim evlenmek istiyorum gibimi yada bildiğin uyguladığın bişey varmı ben genelde affetme ve ona sevgi enerjisi yolluyorum ve onun resmini elime laıp onunla konuşuyorum bana hissettirdiklerini anlatıyorum falan ama bildiğin bi olumlama uygulama varsa benimel paylaşırsan çok sevinirim.
Tekrardan teşekkür ederimmm
Sevgiyle Kal :I)