Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-01-2011, 08:00 PM   #17 (permalink)
vittoria è nostra
Yüzbaşı

vittoria è nostra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,013
553 Mesajinıza toplam 1,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
vittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to all
Standart Cevap: iyi ki doğdun birAsiAksAçlıkız

Alıntı:
bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
aaaa bugün kim doğmuşşş......bu sene sana neye ihtiyacın varsa onu getirsinn..en çok seni sana getirsinn..gönlünü her geçen gün temizliyor büyütüyorsun bu yaşın sana neler neler ne güzel gelişmeler getirdi çok şükürr..bu senin için başlangıç olsunn..her ne gerekiyorsa sevgi ve güven içinde yaşaa..mutlu yıllar..

Amiinn diyorum canı gönülden güzel dileklerin için bluegirlx, hele bugün benim beni bulmaya çok ihtiyacım var.. evet yaradanıma şükürler olsun çoğunlukla güzel gelişmeler yaşadım kötü olanlarında bile bir hayır vardı herdaim onunda farkına varabıldım zaman zaman çok şükür. Amiiinn cümlemize gelsin bu güzel dileklerin. herdaim sevgi güven olmadan olmuyor, sevgi ve güven varsa huzurda yanında oluyor mutlaka.. herdaim hepimize bolca nasıp etsin yaradan bu üçübiarada'yı.. nice senelere hepbirlikte..
vittoria è nostra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla