Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-01-2011, 12:46 AM   #15 (permalink)
nivend

nivend - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 22
11 Mesajinıza toplam 31 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nivend is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Nivend'in Kendine Yolculuğu

Telkinleri Hayatıma Fon Müziği Yaptım

Telkin dinleme hakkımı sonuna kadar kullanıyorum.
Derste, ofiste, otobüste, metrobüste, komşuda... Her yerde dinliyorum.
Günde 8-12 saat olacak şekilde ayarlamaya çalışıyorum.

Kısık seste olduğu için hiçbir şeye engel olmuyor. İletişimi engellemenin aksine daha keyifli hale getiriyor. Bugün ofiste 3dmax dersi anlatırken bile dinledim. Rahat konuşmama ve sabırlı davranmama katkısı olduğunu kesin. :)

Ofis.. 3dmax demişken;

Geç Kalan Bir Günlük

Bir iç mimarlık ofisi için 3D görselleştirme işleri yapıyorum ve bir asistan arkadaşımıza 3Dmax programını öğretiyorum. Birkaç ay öncesinde başka bir kişiye özel ders vermem için teklif gelmişti ama kendime güvensizliğimden ve vesairelerimden dolayı ders vermek istememiştim. Birkaç gün önce yine böyle bir teklif geldi ve hiç düşünmeden "tamam, olur" dedim. :) Ben ve saniyesinde net bir cevap vermek! Hem de olumlu :)

Oluyor efendim, yeni gün ve ben sürprizlerle doluyuz demek ki ve değişmeyeceğimin garantisi yok ama değişeceğimin var! :)

Teklifi kabul ettiğimi farkettiğimde "ben niye kabul ettim ki şimdi bu ders işini?" dedim. Cevap "kendine güven" telkininden geldi:

"Kendine güvenin artarak devam ediyor.Artık kendine güven hayatında etkilerini göstermeye başladı. İçindeki mutlu ve kendine güvenli sen ortaya çıktı."
nivend isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla