Alıntı:
can_can_ny Nickli Üyeden Alıntı
Teşekkür ederim.
AYnı deneyeimi yaşamış birinden bu yorumu almak beni mutlu etti.Ben onunla evlenmek istiyorum çünkü onu seviyorum ve sevildiğime inannıyorum .evet dediğin gibi 4-5 gün kısa bir süre ama ben eski halimel kıyaslayınca inanılmaz bir süre bigi geliyo bana... :)
Onu aramamakta kararlıyım.bensizliğin onun için çok zor olduğuna çok inanıyorum zaten.
Bişey sorucam evlenmek istiyorsan belirt demişsin ya belirtirken isim/soyisim evlenmek istiyorum gibimi yada bildiğin uyguladığın bişey varmı ben genelde affetme ve ona sevgi enerjisi yolluyorum ve onun resmini elime laıp onunla konuşuyorum bana hissettirdiklerini anlatıyorum falan ama bildiğin bi olumlama uygulama varsa benimel paylaşırsan çok sevinirim.
Tekrardan teşekkür ederimmm
Sevgiyle Kal :I) |
yok belirt derken. ben evlenmek istiyorum artık buna hazırım benim isteğim bu yönde sen istemiyorsan yapabilecek birşeyim yok zorla olacak birşey değil diye kendisine direk söyledin mi? ben bunu söyledim. ve aradığında da soğuktum hep. bazen açmadım bile. kendince olayı bitmiş gibi gör. ama umudunu olumlu olmayı bırakma. ben hep kendime. beni gerçekten seviyorsa benimdir. eğer benim değilse zaten bu işte bir hayır vardır. kaderimse benimdir. diyip avuttum ve hep arkadaslarımla vakit geçirdim. onun dışında ben dua çok okudum. ama dilek duası filan değil. hep Allah ım benim için hayırlısını ver diye gönlümün istediği duayı okudum. sırf ona odaklanmadım. hayırlısına odaklandım. ve unutma gerçekten seni seviosa zaten ne yapar eder döner. sevmiosa da kendi bilir hayat hep devam ediyor. Telkinleri dinledim bu süreçte özellikle kendine güven ve ego güçlendiriciyi çok dinledim. forumları okudum. bol bol kitap okudum. giyindim süslendim. ve kendimi çok alışverişe vermiştim o iyi olmadı
olumlu düşündükce cidden güzel şeyler oluyor buna inan
sevgi yollama meditasyonu nasıl bişi merak ettim