Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim. Ne yapalım yaşanacakların önüne geçilmiyor.Yaşanacaksa illaki yaşanıyor. Hepinize her zaman olduğunuz gibi bugün de yanımda olduğunuz desteğinizi esirgemediğiniz için teşekkür ediyorum. Elbette ki bunu da aşacağım. Maddi kayıplarımdan çok manevi bir üzüntü var içimde. Evimi,hatıralarımı ocağımı kaybetmenin üzüntüsü bu. Çok büyük paralar değil kaybettiğim aslında.Bir şekilde yerine konabilir elbet.Belki aynısı hatta daha da iyisi. Ben bu tarafına bakmak istiyorum öyle olunca daha iyi hissediyorum. Diğer taraftan baktığımda üzüntüm artıyor. Evimin yanmasındaki bir diğer gerçek ise şu. Daha önce de yazmıştım Ağustos ayıiçinde evimin çatısını onarmıştım. O kadar güzel tamir ettiler ki ben bile seyrederken zevk alıyordum ve kafamda sürekli şu düşünce ile yaşadım o günden bu yana. "Ya elektrik kontağından yangın çıkarsa diye düşündüm hep".Bu düşünceden kaçmak istedim aklıma başka şeyler getirmeye çalıştım ama sürekli bunu düşünmekten kendimi uzaklaştıramadım. Bir anlamda çekim yasası çalıştı. Kısaca dört ay gibi kısa bir sürede düşüncelerim gerçeğe dönüştü. Bu bendim düşüncelerimin gücünün bir ispatı oldu kendime. Şimdi ise eskisinden daha iyi şeyler istiyorum.Onların hayalini kuruyorum. Eğer benim düşüncelerim bu kadar güçlüyse şu an düşündüklerimi de gerçekleştirebilmem için önümde hiçbir engel yok. Sadece biraz paraya ihtiyacım var. Onu da Şubat ayı sonunda daha önce çalışmayı zorunlu olmadığım için pek düşünmediğim bir iş teklifine evet diyerek gerçekleştireceğim.Hem ortamdan biraz uzaklaşmak iyi de gelecek sanıyorum. Tanzania da bir bakır madeni işletmesi kurulacak.O projede ben de yerimi alamk üzere görüşme yaptım ve kabul ettim. Böylece hayallerime daha kısa sürede kavuşabilmem mümkün olacak. Yazdıklarınızla bana desteğinizi esirgemediğiniz için sizlere tekrar teşekkür ediyorum. İyiki varsınız. Sizleri tüm hayatımdeğişti ailesini çok seviyorum.
__________________ Teşekkür ediyorum.İyiki varsınız.İyiki yanımdasınız.İyiki aranızdayım. |