Cevap: Telkinde Duyduğum bir cümle bende şüphe uyandırdı bir göz atın Benimde kendi içimde yıllardır çözümlemeye çalıştığım .. bir soruna şifa oldunuz . çok netleşmeye başladım .. Yaptığınız şey mükemmel .. insanların arayıpta bulamayacakları bişey .. henüz yeni sayılırım fakat yıllardır aradığım cevap buymuş .. burayıda bulmamın tesadüf olmadığını düşünüyorum . Şu anda kendi konumla ilgili tabloyu bu telkinler sayesinde gözümün önüne serebildim . ve ayırdına vardım . Farkında oldum . Hergün hiç durmadan dinlemeyi tercih ediyorum . bir süre sonra zaten bilinçaltı değişikliğe uğradıkça kendiniz çözümler bulmaya başlıyorsunuz . Ayrıca bu site ile ilgili olumsuz , önyargılı düşünceler i olan insanların hayatlarında psikoloji başlığı altında hiç bir bilgiye sahip olmadıklarını düşünüyorum . Bizler düşünceyle varolmuşuz , bilinç ,bilinçaltı denilen ana konularla yaşamımızı sürdürüyoruz .. biraz kitap ve internet karıştırırlarsa bu yaptığınız şeyin ne kadar doğru ve mantıklı olduğunu görebilirler .. bizler omuzlarımızın üstünde saksı taşımıyoruz . yada çizgi flim kahramanları değiliz . Beynimiz olağanüstü bir program .. bu programın sağlıklı işlemesine yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim kendi adıma .. |