merhaba sevgili günlük
daha önce kendimi daha mutlu hissedebilmek adına bir liste çıkarmıştım
ve bu mutluluk listem aynı zamanda daha iyileştirmek istediğim hayatımın farklı alanları olmuş oluyor..yani hayatımın şu farklı alanlarını daha iyi hale getirirsem mutlu olacağına inanıyorum..listeyi çıkarmışım ancak düzenli uygulama yapmamışım..şimdi düzenli ve istikrarlı olarak uygulamaya kararlıyım..
mutluluk listemin anabaşlıkları (hayatımda iyileştirmek istediğim şeyler) şunlar ;
* Sağlık ve fiziksel rahatlık
* kişisel bakım
* Rahat ettiğim ve yakışan kıyafetlerden ve uygun aksesuarlardan oluşan bir gardrop
* rahat ettiğim ve bana yakışan bir saç rengi ve saç modeli
* iyi bir psikoloji ve yeterli motivasyon
tabi ki burada sıraladıklarım sadece anabaşlıklar..bu başlıkların altında da bu alanları iyileştirmek için yapabileceğim eylemlerin de ayrıca bir listesi var ancak onları da buraya yazmak hem uzun olacak..hem de bazı detaylar özele girdiği için paylaşmayı uygun görmüyorum...ancak örnek vermem gerekirse sağlık ve fiziksel rahatlık başlığı altındaki eylem listemdeki maddeler arasında bol su içmek ve spor da yeralıyor diyerek örneklendirmiş olayım...
veya iyi bir psikoloji ve yeterli motivasyon başlığı altındaki eylem listemde telkin dinlemenin de varolduğunu söyleyebilirim...
şu anki hedefim bütün anabaşlıkların altındaki bütün eylemleri aynı anda aynı günde gerçekleştiremesem bile her anabaşlık altından birer eylemi en azından bir gün içinde gerçekleştirebilmek bile benim için başarı sayılacak ve bunu da kabul edicem...ve tabi bunu hergün yapmak...
şu andan itibaren uygulamaya başlıyorum..hadi bakalım hayırlısı