Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-01-2011, 06:47 PM   #2 (permalink)
sivasyıldızı
Teğmen

Tesekkür: 7
35 Mesajinıza toplam 122 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sivasyıldızı will become famous soon enoughsivasyıldızı will become famous soon enough
Standart Cevap: Hastalara Gerekli Özeni Gösteremiyoruz

günlerden çarşamba, sabah saat 08 de çapa ya gittim biopsi için,kaydımı yaptırdım dediler git ultrason bölümüne orda bekle sıran gelince çağırırlar,
denileni yaptım evrakı görevliye verdim başladım beklemeye,10 oldu yok 11 oldu yok 12 oldu artık sabırsızlanmaya başladım görevliye dedim kardeş bekle bekle diyorsunda sıra saat kaçta gelecekse söylede bak kahvaltıda yapmadan geldim karnımı bari doyuraım bir yerde dedim,

oda ne!?,,bayan demesinmi sen niye bekliyon sana ne yapılacak tabi ben şaşkın vaziyette yahu biopsi için evraklarımı verdim bekle dediniz kaç kere sıramı sordum bekle dedinizya?

bekle dedi içeri girdi geldi adınız ne feramuz bizde böyle bir kayıt yok sen giriş yaptırmamışınki demesinmi, deliye döndüm gittim sekreterliğe evrak numaramı aldım götürdüm hayır bu numarada bizde evrak yok demezmi,
gittim sekretelikten bayana rica ettim geldi biraz fırçaladı hatta evrakın kaydını pc den gösterdi aradılar evrakı buldular
aaa amca sen biopsi olacakmışın!?
sabahtan beri bnene anlatıyorum kardeş der demez görevli bayan iyi ama biopsiler zaten saat 15 den sonra yapılır daha 2 saat var demesinmi,sağ olsan hasta ederler adamı,
esas işin garip tarafı akciğer kanseri 60 yaşlarında bir amca sancıdan off puff deyip duru amca neyin var dedim
evladım kemoterapiye girecem dr saat 9 da burda ol dedi saat sekide geldim hala dr hastaneye gelmemiş bilmem nerde toplantısı varmış,vay benim güzel memleketim bu sitede mutlaka dr olanlar veya hastanede çalışanlar vardır lütfen bizleri bir eşya olarak görmesinler acıyı çeken bilir,
sivasyıldızı isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla